Forebygging

din partner i skadeforebyggende arbeid

Erfarne idrettsleger for høykvalitets behandling

Hos oss får du hjelp med alt fra forebygging av skader til diagnostikk og behandling. Vi er stolte ambassadører av SKADEFRI, og tar aktivt del i forebyggende arbeid.

Gratis Skadefri-klubbkvelder for idrettslag og klubber

Vi tilbyr gratis Skadefri-klubbkvelder til idrettslag og klubber som ønsker å iverksette, eller forbedre, skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening allerede fra neste økt. I løpet av en to-timers sesjon vil klubben/laget få den nyeste og viktigste kunnskapen om skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening. Hovedfokuset er på barn og unge i utvikling, og vi inkluderer også en inspirerende praktisk økt.

Ønsker du å avtale en klubbkveld for ditt idrettslag? Send en e-post til post@idrettskompetanse.no

SKADEFRI og Senter for Idrettsskadeforskning

SKADEFRI er en del av Senter for Idrettsskadeforskning, som ble etablert ved Norges Idrettshøgskole i mai 2000. Senteret er et tverrfaglig forskningsmiljø med både idrettsfaglig og medisinsk kompetanse. Over 40 forskere er tilknyttet senteret, som ledes av professor Roald Bahr og professor Lars Engebretsen. Senter for Idrettsskadeforskning er i dag anerkjent som et av verdens ledende forskningsmiljøer innenfor idrettsmedisin, og opererer i nært samarbeid med Olympiatoppen.

Du kan lese mer om senteret på www.klokeavskade.no

Vi kan hjelpe deg med:

(Idrettslege) Vi kan hjelpe deg med

  • Forebyggende tiltak: Veiledning og støtte for å forhindre skader, spesielt blant barn og unge.

  • Skadefri-klubbkvelder: Gratis arrangementer med fokus på skadeforebygging og prestasjonsforbedring.

  • Tverrfaglig kunnskap: Dra nytte av vår bredde av idrettsfaglig og medisinsk kompetanse.

  • Samarbeid med Senter for Idrettsskadeforskning: Vi er stolte partnere av SKADEFRI og del av et ledende forskningsmiljø.

  • Praktisk opplæring: Inspirerende praktiske økter for å demonstrere effektive skadeforebyggende metoder.

Klar for å oppnå dine idrettsmål?

Våre idrettsleger står klare for å hjelpe deg med å håndtere dine utfordringer og nå dine mål. Bestill time hos Kristiansund Idrettskompetansesenter i dag.

Kontakt oss