retur til idrett

Veiledning og støtte for en vellykket retur etter skade

Din vei tilbake til nye idrettsprestasjoner

Ute med skade? Vårt team av erfarne terapeuter og trenere tilbyr veiledning og støtte gjennom hele rehabiliteringsprosessen, med fokus på en trygg og effektiv tilbakekomst til idrett etter skader og operasjoner.

Hva er retur til idrett?

Vi ønsker på best mulig måte å hjelpe mosjonister, aktive utøvere og toppidrettsutøvere med å komme tilbake til sin idrett. Dette oppnår vi gjennom kunnskapsbaserte metoder og med støtte fra erfarne fysioterapeuter som har videreutdanning innen fysisk trening, rehabilitering og idrettsmedisin. Tverrfaglig samarbeid er viktig for oss, og vi konsulterer regelmessig med idrettsleger og ortopeder for å sikre en helhetlig behandlingsplan.

Vår bistand strekker seg utover rehabilitering; vi kan også hjelpe med å legge en plan for inkludering i din idrett og videre støtte i forbindelse med øvelser eller progresjon i forhold til belastning.

Vi kan hjelpe deg med:

(Retur til idrett) Vi kan hjelpe deg med

  • Individuelle rehabiliteringsplaner for ulike skader og plager

  • Gradvis tilbakeføring til trening og konkurranse

  • Rådgivning om skadeforebygging og ytelsesforbedring

  • Samarbeid med andre helsepersonell for helhetlig behandling

Klar for å gjøre en triumferende retur?

La oss hjelpe deg med å komme tilbake til ditt optimale aktivitetsnivå og prestere på ditt beste. Bestill time hos Kristiansund Idrettskompetansesenter i dag.

Bestill time